Vores Historie

Som dreng, havde jeg oftest svært ved at udtrykke mine følelser. Det var nemmere ikke at sige noget, da jeg på den måde kunne være i min egen komfortable sindstilstand. Gennem kunst og Fine Art, så har opdaget en ny måde hvorpå jeg kan udtrykke mine tanker. Jeg bemærkede, at I stedet for at reflektere tilstande i den ydre verden holdes kunsten for at afspejle kunstnerens indre tilstand.

Efter en længere periode har jeg bemærket, at det hverken er kunstnerens sindstilstand eller vores egne projektioner, vi erfarer i kunsten. Det er værkets udtryk. Et værk er naturligvis ikke et følende væsen, et værk har ikke følelser, på samme måde som vi har følelser, men et værk er i stand til at udtrykke følelser

Vi er faktisk åbne og empatiske væsener, der er i stand til at forholde os til følelser, og tilstande, der ikke er vores egne. Og disse evner bruger vi, når vi erfarer et kunstværks udtryk. Så hvis vi kan hjælpe jer med at sætte følelser på jeres væg, så har vi opnået vores mål. 

Vores mission er at inspirere vores kunder. Vi elsker Fine art, og vi ved, at vores kunder gør det samme. Med vores mange kollektioner og plakater kan du skabe lige præcis det hjem, du ønsker dig. Uanset om du drømmer om et moderne, stilrent hjem, et romantisk hjem, et drømmende hjem eller et klassisk hjem, har vi lige præcis den kunst, som gør dine vægge levende og smukke. 

Har du særlige spørgsmål eller ønsker, så tøv ikke med at skrive til os på Info@copenhagengallery.com